Žalia lietuviška energija

Žalia lietuviška energija

Norėdami sumažinti neigiamą poveikį aplinkai, bendrovė UAB „Scandye“ didelį dėmesį skiria modernioms ir efektyvioms technologijoms diegti, atliekoms perdirbti, efektyviam energijos išteklių naudojimui. Zalialietuviskaenergija
UAB „Scandye“ suteiktas sertifikatas „Žalia lietuviška energija“, kuriuo užtikrinama, kad bendrovėje 100% tiekiama elektros energija yra pagaminama iš atsinaujinančių energijos išteklių ir į atmosferą patenka mažiau kenksmingų medžiagų.
UAB „Scandye“ generalinė direktorė Violeta Jurkevičienė pabrėžė: „Bendrovė veikia vadovaudamasi Pasaulinio susitarimo principais. Mums labai svarbu, kad siekiant savo, kaip organizacijos tikslų, nebūtų pažeidžiami socialinės atsakomybės principai, kuriuos tiesiogiai taikome savo veikloje, teikiant ypatingą reikšmę aplinkos apsaugai ir ekologijai“.
Džiaugiamės įsilieję į įmonių, kurios savo veikloje naudoja elektros energiją, pagamintą iš atsinaujinančių energijos išteklių, gretas.
Šis didelis ir reikšmingas žingsnis naudoti 100% „žalią“ lietuvišką energiją leidžia mums labiau tausoti aplinką ir kurti papildomą vertę atliekamoms paslaugoms.

 

“Žalia lietuviška energija” sertifikatas

No Comments

Post A Comment